Σχετικά Promotheus

 

Ο Promotheus είναι ένας ιστότοπος περιεχομένου που προσφέρει στους επισκέπτες τα πιο πρόσφατα φυλλάδια και έκπτωση από τους κορυφαίους λιανοπωλητές. Ο κύριος στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την αναζήτηση των προσφορών, που βρίσκονται όλες σε ένα μέρος με ευκολία. Ο Promotheus παρέχει τακτικά και έγκαιρα μια ευρεία επιλογή από εκατοντάδες φυλλάδια των πιο γνωστών λιανοπωλητών στη χώρα, από μεγάλες αλυσίδες έως μικρότερα εξειδικευμένα καταστήματα. Μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις διαθέσιμες προσφορές και έκπτωση, καθώς και να αναζητήσετε συγκεκριμένα προϊόντα, αγαθά και εμπορικά σήματα που σας ενδιαφέρουν. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να είστε ενημερωμένοι καταναλωτές που μπορούν να επιλέξουν αποτελεσματικά την πιο επικερδή προσφορά και να εξοικονομήσουν και χρήματα και χρόνο.

Για να βεβαιωθείτε ότι καμία προσφορά ή έκπτωση δεν περνά απαρατήρητη και ότι έχετε πάντα στο χέρι σας ενημερωμένες προσφορές, κατεβάστε την εφαρμογή Promotheus στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet, διαθέσιμη για Android και iOS. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε εδώ.

 

Σχετικά με τους συντάκτες

Η Opportunus ιδρύθηκε το 2012 στην Τσεχική Δημοκρατία. Το πρώτο της προϊόν ήταν ο ιστότοπος Kompas Slev, ακολούθησε η εκκίνηση πρόσθετων ιστότοπων. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ψηφιακή αγορά σε περισσότερες από 60 χώρες σε έξι ηπείρους και διαχειρίζεται σχεδόν διακόσιους ιστότοπους και εφαρμογές. Σχεδόν εκατό υπάλληλοι επικεντρώνονται στην απόκτηση και παροχή πληροφοριών σχετικά με καταστήματα, φυλλάδια και προσφορές έκπτωσης σε τελικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για καταστήματα, διευθύνσεις, ωράρια λειτουργίας ή τιμές ατομικών προϊόντων. Οι ιστότοποί μας και η εφαρμογή μας εξυπηρετούν κυρίως τους τελικούς πελάτες στις αποφάσεις αγοράς τους, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Ωστόσο, η πλούσια βάση δεδομένων μας για καταστήματα, προϊόντα και προσφορές έκπτωσης χρησιμοποιείται επίσης από εταίρους B2B, όπως μεγάλες ενημερωτικές εταιρείες. Τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας λειτουργούν ως περιεχόμενο για τους αναγνώστες τους, παρόμοια με τον τρόπο που οι ιστότοποί μας διευκολύνουν τις αγορές τους. Μία από τις καινοτομίες B2B στις προσφορές μας είναι το ecPaper, ένα εργαλείο για τη δημιουργία διαδραστικών καταλόγων. Προορίζεται κυρίως για επιχειρήσεις και εταιρείες κατασκευής που θέλουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους αποτελεσματικά και διαδραστικά σε απευθείας σύνδεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Opportunus, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα opportunus.cz.

 

Επικοινωνία

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000, Czech Republic
[email protected]
https://opportunus.cz